TimeCenter

Hos frisören

Sök efter bra frisörer i Helsingborg Boka en frisör på endast 60 sekunder!
Helsingborg

Hos frisören

För vissa är frisörbesöket ett rutininslag i vardagen ungefär var tredje till var fjärde vecka. Det är ofta människor med korta frisyrer, som är noggranna med att frisyren upprätthålls, som besöker frisören så pass ofta. Besöket tar en knapp timme och man får håret tvättat, klippt och fönat/stylat.

Sedan finns det de som klipper sig vart femte år och blir som en helt ny människa varje gång. Men det är förstås en extrem. De allra flesta av oss besöker frisören var tredje till var femta månad ungefär. Vi får håret tvättat, klippt, färgat och stylat. Ibland får vi också hårförlängning eller -förtjockning; eller strukturförändring. Frisörer kan åstadkomma ganska mycket med ens hår.

Boka tid

Ett första steg när man ska besöka frisören är att boka tid. Några bokar sin nästa frisörtid samtidigt som de lämnar frisören efter avslutad behandling. Detta bör man göra om ens frisör är väldigt populär och har ont om lediga tider.

Det vanligaste är dock att man ringer sin frisör och bokar tid. Det kan vara knepigt då frisörer ofta inte svarar eftersom de står i behandling. man får ringa flera gånger och när man till slut kommer fram ska man hitta en tid som funkar för en.

Det är så mycket enklare att boka frisörtid i Helsingborg via TimeCenter. Du surfar in; hittar din frisör och får genast koll på vilka lediga tider som finns. Du bokar med ett klick och får sedan en påminnelse innan din bokade tid så att du inte ska kunna missa den. Det är väldigt smidigt!

När du bokar din frisörtid anger du alltid vad du behöver ha fixat så att frisören kan uppskatta tiden du behöver - detta sker automatiskt på TimeCenter.

Boka frisörer i Helsingborg!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter